UTMB, CCC 2011

prietenii mei la UTMB!

Am fost iar in Chamonix pentru UTMB, avem o gramada de povesti, multe poze si mult mai multe amintiri si momente de neuitat!
la UTMB totul este IMREVIZIBIL!!
vremea extrem de calduroasa dinaintea concursului nu putea anunta decat ca va veni si furtuna candva!!
Startul din Courmayeur a fost incredibil, deja se anuntase vreme proasta incepand cu vineri dupamiaza, dimineata este insorita si racoroasa, toamna se apropie si norii de pe cer confirma previziunea meteo.
la start in Courmayeur

Modificarea rutei CCC, modificarea rutei UTMB, modificarea orei de start pentru UTMB de la 18:30 la 23:30!
Mihai inainte de start - zambeste!


Organizare perfecta! informarea concurentilor prin SMS - este incredibil cum se tine cont de atat de multe amanunte si cum au reusit in acest an sa aiba si o ruta alternativa!
Echipamentul obligatoriu a fost verificat si la inregistrare si la start ( aleator la cativa participanti)
Mai urmeaza alte povesti si detalii despre acest concurs unde merita sa mergi macar o data in viata!
Filmul cursei UTMB 2011 si rasaritul de soare de sambata dimineata cred ca vor ramane in sufletul si mintea curajosilor participanti care au luat startul din Chamonix vineri seara pe o ploaie incredibila!
Silvia la Finish - aprox. ora 4 dimineata

La finish sigur te asteapta cineva!

Iar Silvia mereu isi va aminti ca o avertizare meteo de 30 litrii/mptr e mult mai mult decat daca cineva ti-ar arunca 3 galeti de apa in cap :-)

Mihai la finish dupa aproximativ 36 de h

and the winners is!





pt mine a fost o plimbare frumoasa la Chamonix, nu am putut participa la CCC dar m-am bucurat sa ii astept in Chamonix pe Sis, Mihai, Gigi, Feri, Dan Musat pe care l-am ratat iar atmosfera din acest oras in zilele de concurs UTMB este incredibila!

No comments: