Marathon 7500 - o colectie

Album photo 2013 - a cincea editie, iar cu Sis in echipa!
sa fiu iar in Bucegi, sa fie vremea buna iar, sa prind apusul si rasaritl de soare sus la Omu, sa am emotii la start si pana sus in Valea Dorului, sa ma obisnuiesc cu Jepii si sa imi fie frica iar pe Bucsoiu, sa adorm in urma pasilor lui Sis urcand spre saua Polite si Gaura, sa ne trezeasca iar "Jandarmii" si sa fugim spre Saua Strunga salutand Moieciu drag!
...e foarte greu, dar pastram doar amintirile frumoase!
emotii, emotii * 2, in echipa cu Sis, si Pes si Adi..si voi toti!
Sa fi in echipa e cel mai frumos!
o poza preferata

 echipa!

 2011


 2009
 2009
 2009
 2009
 2010
 2010
 Cornelia David
Să participi in echipă îţi aduce în prim plan cele mai simple şi naturale trăiri, bucuria de a împărţi cu cel de lângă tine. Aparţii unei echipe şi  acesta este cel mai important lucru, în timpul cursei te concentrezi să meargă bine echipei, nu contează unde este linia de sosire, iar reuşita apare mereu când există întelegere, atunci echipa e perfectă.
Trebuie să fi generos, să fi smerit şi să ai încredere în cel de lângă tine şi în tine, probabil cum ar trebui să fim mereu. Echipa înseamnă toate orele petrecute înainte la antrenament împreună, toate gândurile şi emoţiile împărtăşite, devine ceva firesc ca cel de lângă tine să anticipeze exact ce ai nevoie, te regăseşti pe tine în coechipier.
2010
 2012
 2012
 2011

 2009
Silvia David - O mare greşală este să îl consideri pe cel de lângă tine concurentul tău, coechipierul trebuie să fie ajutorul şi susţinătorul tău. În echipă mi-a plăcut să particip întotdeauna şi am avut norocul să găsesc de fiecare dată echipa perfectă.
 2010

No comments: